måndag 25 november 2013

mobbning

godkväll på er. jag tänkte nu berätta om en väldigt stor sak som nu sker väldigt ofta bland olika människor och som är väldigt hemskt! fråga mig... jag har blivit utsatt för det.

jag tänker prata om mobbning... jo det är ju tyvärr såhär att det är väldigt många sm blir mobbade... både tjejer och killar. och det är hemskt! jag hatar mobbing över allt annat! jag fattar inte hur man kan vara så jävla svag att man kränker ner en person så mycket. NI som gör det... hur fan tänker ni? jag skulle så jävla gärna vilja veta varför.
jag tycker att nät mobbning är hemskare... menar absolut inte att det är ok att göra/säga någonting till någon heller. men det är då så jävla patetiskt om man då sitter bakom sin jävla dator och skriver till folk på då ask tex. jag brukar sitta och läsa alla möjliga folk ask bara för att kolla hur ja men, så dom inte är utsatta för nå mobbning. man kan se på alldeles för många sidor att det är elaka kommentarer.. och de då som är så jävla äckligt hemskt är att man kan vara ANONYM med dem frågor man frågar. om man har nå problem med den personen varför inte ta det face to face och bara prata om det... berätta vad man tycker. fast det brukar ju vara så att det är grupp tryck... och det är så jävla sjukt. visst jag har också fått grupp tryck, men inte fan skulle jag sitta och trakassera någon för det, och speciellt inte på nätet där man då kan vara anonym. asså att folk inte fattar att man blir så sårad att dem tar livet av sig! 
asså tänk ett varv till innan ni säger/skriver någonting till någon! sköt era eget liv och låt dem finaste människorna med ett hjärta av guld vara! 
sköt er själva ni som mobbar... asså om ni har problem, styr upp dem genom att få hjälp istället för att försöka slänga över det på någon som är oskyldig! ett tips fan!
och om man blir mobbad om vad man har för läggning... asså bry er verkligen inte! man får vara kär i vem man vill, vilket kön man vill! det är ingen som kan styra över dina känslor! man ska vara med det könet man trivs med, så enkelt är det! 
låt alla vara som dom vill vara. blir bäst så! :)jag kan säga såhär att jag har också blivit mobbad. det var både i skolan och på nätet. ibland fick jag hat saker av folk jag aldrig träffat eller ens visste att dem fans... ja det är sjuk.  
det jag blev mobbad för var att jag var "fet/tjock kalla det var ni vill. det var då folk som sa saker till varandra, skrattade och peka.. sa " hej cicci" och börja skratta... och när jag fråga vad dom ville så skrattade dom eller gick därifrån... jävligt lågt!!! 
jag fick kommentarer på en bild jag la upp på facebook en gång och då fick jag väl kommentarer som " p12" "står du inte för vad du lägger upp" "cicci du är dum i huvudet" ja inte dem roligaste kommentarerna kanske... 
jag blev såklart ledsen över vad dom skrev, men jag gjorde inte åt det....
i skolan så berättade jag till lärarna om vad som pågick.. dom pratade med dem och sa att man inte gör så... dom slutade i ca 2 veckor, men sen börja dom igen.... 
vi hade väl mer möten och det blev samma sak hela tiden! 
det som var så jäkla dåligt var ju att lärarna kunde inte ens sätta mig i en annan grupp föränn 3 år... fyfan hatar när folk inte lyssnar, och speciellt inte när man behöver hjälp! 
men som tur nu så går det uppåt.. jag blir inte mobbad längre och jag börjar få bättre självförtroende... fast jag bär ju med mig det där varenda dag jag går till skolan, och när jag ser dom så blir det ju såklart minnen som kommer upp... 

ja min lilla story om vad som har hänt mig.... 

men det är en liten sak jag ALLTID har undrat över och det är, när mobbarna säger att dom hatar mobbare... alltså då är när själva är mobbarna och då "hatar" dem som mobbar... visst låter det konstigt? 
jag har hört jätte många mobbare som har sakt så... asså om jag själv skulle vara en mobbare så skulle jag ju aldrig säga till andra folk att jag hatar mobbare fast jag själv är en... aa helt sjukt! 
usch känner att man inte vet om man ska skratta eller gråta... för folk är så konstiga...! 
men vet ni? ni som är utsatta för det här hemska problemet... det bästa för er själva är att inte bry er. jag vet att det är jobbigt med för erat bästa så skit bara i dem/den som gör så mot dig! 
den/Dem är så jävla svaga så det finns inte... den/Dem mår så dåligt själv och då försöker lägga det på en själv... brukar vara så... men det är då man verkligen inte ska ta åt dig... 
säg allt som har hänt till dina föräldrar, vänner du verkligen litar på och lärare/rektor! sen så ser ni till att allting blir bra! ni kommer då få se att ni kommer få mycket bättre självförtroende och då vet ni att ni har vunnit över den/dem som gjorde så mot dig! 
allting blir bra, bara om man vill att det ska blir bra!!!!!! <3

BE STRONG!!!!!!!